Arbejdsmiljø

Vi er bekendt med, at de medarbejdere, som trives godt på arbejdet, yder deres bedste for både virksomheden og samarbejdspartnerne.

Vores største prioriteter i daglig virke er at have trygge og sikre byggepladser. Vores højst prioriterede målsætning er et godt arbejdsmiljø og grønne arbejdspladser både på byggepladsen og i vor egen organisation.

Et godt arbejdsmiljø handler både om trivsel og sikkerhed, og vi varetager såvel den sikkerheds- som den sundhedsmæssige indsats i det enkelte byggeprojekt. Derfor der det et krav, at alle medarbejdere og samarbejdspartnere overholder arbejdsmiljøloven, bekendtgørelser og vejledninger fra Arbejdstilsynet.

​Forebyggelse af arbejdsulykker sker gennem målrettet information, instruktion og risikovurdering. Skulle en ulykke alligevel indtræffe, vil vi gennem grundig analyse af hændelsen og efterfølgende forholdsregler forhindre, at det sker igen.

Kontakt

ZNamas Byg ApS

Kongstedvej 8, 6500 Vojens

Telefon:

31 79 77 85

E-mail:

zc@znamas.dk

faktura@znamas.dk

Ring eller skriv til os​

​Zydrunas Jonas Ciurinskas

Håndværk og byggeri​

Nicola Raos

Byggerådgivning

Skal vi udføre dit næste byggeprojekt?

Har du spørgsmål angående byggeri, byggerådgivning eller renoveringsarbejde? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt