Det siger kunderne​...

Vi er bevidste om, at processen har stor betydning for oplevelsen af resultatet. Det bedste samarbejde opnås gennem gensidig tillid, og tilfredse kunder er vores bedste reference.​

“Hele processen … har været en særdeles positiv oplevelse. Der har hersket en god tone og vilje til at finde løsninger …”

Chris, CHT Biller Vejle​

“Vi … har haft et meget positivt samarbejde med Zydrunas, både på ledelses- og udførselsplan. Der blev taget hånd om tingene med rettidigt omhu, hvilket har sikret at bygherre følte sig tryg i processen …

Trine Søbye Pedersen, Kolding

“Vi har oplevet vore kæmpe renovering og samarbejdet som gnidningsfrit og meget tilfredsstillende. Enhver henvendelse … er behandlet seriøst ”

Klaus Meng, Vojens

“Zydrunas har haft sans for og vilje til at finde hensigtsmæssige løsninger …, så tidsplanen blev overholdt …”

Mogens Dam, Simmersted

“Vi har været meget tilfredse med kvalitet, pris og tiden…”

Frank Pausten, Haderslev

“Vi har været glade for samarbejdet med Zydrunas og har oplevet hele processen som meget tilfredsstillende. Dialogen igennem byggeprocessen har været seriøst og behagelig. Vi kan anbefale entreprenørfirmaet, som en seriøs og behagelig samarbejdspartner …”

Christoffer S. Thomassen, Starup

“Hele projektet har været meget spændende og vi føler, at de ting, der var vigtige for os, blev taget alvorligt. De problemer der opstod under vejs, er blevet løst til UG og det er jo der, at man skal vise hvad man kan …”

Thor Hilbrecht, www.thorvent.dk

"Deadlines blev mere end overholdt, idet vi kunne overtage lokalerne en god uges tid, inden det aftale tidspunkt. Det har været en meget fin proces, og folk har været et godt og behageligt bekendtskab."

Niels Møller, Kjelstrup

Kontakt

ZNamas Byg ApS

Kongstedvej 8, 6500 Vojens

Telefon:

31 79 77 85

E-mail:

zc@znamas.dk

faktura@znamas.dk

Ring eller skriv til os​

​Zydrunas Jonas Ciurinskas

Håndværk og byggeri​

Nicola Raos

Byggerådgivning

Skal vi udføre dit næste byggeprojekt?

Har du spørgsmål angående byggeri, byggerådgivning eller renoveringsarbejde? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt