Byggerådgivning

Professionel byggerådgivning i Kolding, Vejle, Fredericia, Odense og i resten af Syddanmark

Det er en god ide at få hjælp og byggerådgivning i forbindelse med f.eks. et nybyggeri, en tilbygning eller en større ombygning, både inden for erhvervsbyggeri og privat byggeri.

​Der er mange beslutninger, der skal tages, og der vil løbende komme udfordringer, der kan være svære at overskue, og som kræver professionel sparring.

​Som byggerådgiver er vores vigtigste opgave altid at varetage dine interesser som bygherre og hjælpe dig sikkert og trygt igennem alle byggeriets faser. Vi ved, at ingen kunder eller byggeopgaver er ens, og med udgangspunkt i dine ønsker, drømme, behov og krav skræddersyer vi den helt rigtige løsning til lige netop dit byggeprojekt.

​Hos Z. Namas Byg ApS har vi stor erfaring i alle former for byggerådgivning inden for både erhvervsejendomme og private boliger. Med base i Vojens dækker vi hele Syddanmark og har kunder i bl.a. Odense, Kolding, Vejle og i resten af Sønderjylland og på Fyn.

​Hos os samler vi på tilfredse kunder, der værdsætter kompetent og professionel rådgivning, sparring og hjælp, og sammen skaber vi de bedste resultater til stor glæde for os og i særdeleshed vores kunder.

Som uvildig byggerådgiver kan vi tilbyde følgende ydelser:

Hvad koster byggerådgivning?

At skulle bygge et nyt sommerhus, et nyt hus, en tilbygning eller måske et større erhvervsbyggeri er forbundet med store byggeomkostninger til bl.a. materialer og håndværkere. Deri skal du lægge din egen tid, som du skal bruge på at opnå drømmen om det perfekte funktionelle byggeri. For at nå derhen kræver det både de rette kompetencer, erfaring, og at du som bygherre besidder en byggeteknisk baggrund, der gør dig i stand til at træffe de rigtige beslutninger i alle byggeriets faser.

Det kan være en svær opgave, og derfor er pengene til en byggerådgiver mange gange givet rigtigt godt ud. Honoraret til en professionel byggerådgiver vil hurtigt være tjent ind i form af et bedre slutresultat, bedre byggekvalitet og nogle gange tilmed et lavere byggebudget. For selvom det lyder som en dyr løsning at skulle hyre en byggerådgiver, bliver vores kunder ofte overraskede over den pris, de skal betale for, at vi er med lige fra den spæde idé til aflevering af et færdigt byggeri.​

​10 grunde til at du skal arbejde sammen med en byggerådgiver:

  1. Sammen arbejdes der mod fælles og realistiske mål på byggepladsen.
  2. Du får et bedre arbejdsmiljø og større sikkerhed på byggepladsen.
  3. Kompetent hjælp til at opnå et bedre slutresultat med større kvalitet i byggeriet.
  4. Hjælp til at din tidsplan holder, og entreprenørernes deadlines overholdes.
  5. Udarbejdelse af et realistisk byggebudget der holder hele vejen.​
  6. En professionel byggerådgiver skaber tryghed under byggeriet og sikrer, at du kommer sikkert i mål med dine byggedrømme.
  7. Du får hjælp og rådgivning til at vælge de rigtige byggematerialer, der passer til dit byggeri og din byggestil.
  8. Brug din tid til det du er god til, og lad rådgiveren lave det, han er bedst til.
  9. At vælge kompetent byggerådgivning er billigere end du tror.
  10. Få ro på med en uvildig sparringspartner, der 100% varetager dine interesser.

Vi er din byggerådgiver i Sønderjylland, Trekantområdet og på Fyn

Om du er en privat bygherre eller skal i gang med et større erhvervsbyggeri, er det altid en god idé at have en kompetent rådgiver med undervejs i alle byggeriets faser. Lad os hjælpe dig med dit byggeri, sådan at du undgår uforudsete problemer og de ærgrelser, der hurtigt kan komme, hvis du træffer forkerte beslutninger.

Kontakt Nicola Raos allerede i dag og få en god indledende snak om dine byggeplaner. Nicola er uddannet bygningskonstruktør, tømrer og sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator. Han har stor faglig erfaring med byggeledelse og projektledelse inden for byggerier til både private og erhverv i Sønderjylland, Trekantområdet og på Fyn.​

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste jer at få jeres byggedrøm ført sikkert og trygt ud i livet.​

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Nicola Raos

Telefon: (+45) 28 83 50 74
E-mail: rn@znamas.dk

(+45) 31 79 77 85
zc@znamas.dk