Arbejdsmiljøkoordinering

Sikring af et godt og sundt arbejdsmiljø

Det er dit ansvar som bygherre at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø på byggepladsen. Det er tilmed lovpligtigt at implementere arbejdsmiljøkoordinering på dine byggeprojekter, sådan at ulykker undgås. Det betyder, at et godt samarbejde mellem dig som bygherre og en arbejdsmiljøkoordinator omkring sikkerhed, sundhed og arbejdsmiljø kan spare dig for unødige bekymringer og komplikationer og i sidste ende også både tid og penge.

Hos Z.Namas Byg har vi en stor erfaring i arbejdsmiljøkoordinering og kompetent byggeledelse og kan hjælpe dig med koordinering af alt sikkerhedsarbejde. Dette gælder koordineringen af arbejdsmiljøindsatsen under både projekteringsfasen og udførelsesfasen. Med os på holdet får du tryghed og sikkerhed for professionel udførelse af dit byggeprojekt, sådan at det kommer sikkert i mål og overholder gældende lovgivning.

​Som Sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator kan vi tilbyde:

  • Sikkerhedsrunderinger i samarbejde med bygherren og entreprenører.
  • Løbende sikkerhedsmøder og dialog med alle involverede parter.
  • PSS – Plan for sikkerhed og sundhed.
  • Kortlægning af risici og forebyggelsesprincipper.
  • Opdatering af arbejdsmiljøjournal mht. valg i projekteringsfasen.
  • Opstartsmøder.
  • Koordinering af fælles sikkerhedsforanstaltninger.
  • Koordinering af særligt farlige arbejder og særlige risici.
  • Håndtering af Arbejdstilsynet og andre offentlige instanser.
  • APV – Arbejdspladsvurdering.

Hvorfor arbejdsmiljøkoordinering?

Der stilles i dag store krav til dig som bygherre, når det drejer sig om sikkerhed og arbejdsmiljø på byggepladsen. Det vil altid være bygherren, der har ansvaret for at forebygge og undgå, at der sker arbejdsulykker. Og udover at ulykker kan koste bygherren rigtig mange penge, skaber en god sikkerhed også et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor der potentielt kan skabes bedre resultater til bygherren.

Det betyder, at arbejdsmiljøkoordinering er noget du skal tage seriøst og prioritere højt. Derfor skal du også vælge at samarbejde med en arbejdsmiljøkoordinator der har stor erfaring med sikkerhed og arbejdsmiljø og som kan samarbejde med alle aktører på byggepladsen.

Vælg en arbejdsmiljøkoordinator med stor erfaring og lokalt kendskab

Med mange års erfaring inden for uvildig bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering, kan vi tilbyde et professionelt samarbejde omkring et godt arbejdsmiljø under hele byggeforløbet. Vores erfaring kommer bl.a. fra flere store offentlige byggerier og erhvervsprojekter i Syddanmark samt mange års arbejde med byggeledelse inden for bl.a. privat- og erhvervsbyggeri samt nybyggeri.

Lad os stå på mål for sikkerheden på din byggeplads

Hos os er samarbejde og tæt kontakt med bygherren og byggepladsens entreprenører forudsætninger for at skabe de bedste resultater.

Med os på holdet får du en sparringspartner, der håndterer alt sikkerhedsarbejde professionelt, og som 100% er bygherrens loyale sparringspartner i alle byggeriets faser. Det giver dig som bygherre et præcist billede af sikkerhed og sundhed og skaber tryghed omkring projektet og for byggepladsens aktører.

​Kontakt os hør, hvordan vi kan klæde dig på til at kunne håndtere opgaven bedst muligt. Med udgangspunkt i dit byggeprojekt og dine behov skræddersyer vi den helt rigtige løsning. Det sikrer dig optimal tryghed i alle byggeriets faser, lige fra projektering, til udførelse og slut ibrugtagning.

Få en god snak med Nicola Raos der er uddannet sikkerhedskoordinator, arbejdsmiljøkoordinator og bygningskonstruktør og har mange års erfaring i arbejde med arbejdsmiljø og byggeledelse.

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

Kontakt Nicola Raos

Telefon: (+45) 28 83 50 74

E-mail: rn@znamas.dk

(+45) 31 79 77 85
zc@znamas.dk