Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning til private og erhverv

Hvis du har det som de fleste, kender du godt følelsen af, at et byggeprojekt kan være en uoverskuelig opgave, at skulle i gang med. Går du med tanker om en ombygning, en tilbygning eller måske en større renovering af jeres bolig eller erhvervsejendom, så er du landet på den helt rigtige hjemmeside.

​Hos Z. Namas Byg ApS har vi stor erfaring i bygherrerådgivning inden for både private- og almene boliger samt erhvervsejendomme. Med base i Vojens dækker vi hele Syddanmark og har kunder i bl.a. Odense, Kolding, Vejle og i resten af Sønderjylland og på Fyn.

Bygherrerådgivning handler om dine byggedrømme

Som bygherre er det en stor opgave at skulle håndtere et byggeri. Der er mange ting, du skal have styr på for at få succes med et byggeprojekt. Lige fra planlægning og projektudvikling, til kommunikation med håndværkere og den endelige aflevering af byggeopgaven. Ofte vil det være en rigtig god ide med sparring i form af en god og seriøs bygherrerådgivning.

​Som bygherrerådgiver kan vi tilbyde uvildig rådgivning, sparring og vejledning inden for:

  • Energiforbedringer af private og almene boliger samt erhvervsejendomme.
  • Ombygning, tilbygning og nybyggeri til private og erhverv.
  • Køb og salg af privat bolig og erhvervsejendomme.
  • Rådgivning i forbindelse med udvidelse af boligen.
  • Byggetilladelse og kommunikation med kommunen.
  • Budgetter og økonomi.
  • Udarbejdelse og indgåelse af kontrakter.
  • Koordinering af fagtilsyn.
  • Styring af økonomi, kvalitet og tid igennem hele byggeprocessen.
  • Kontraktopfølgning og aflevering af færdigt byggeri.

I sidste ende drejer det sig om en ting, nemlig at dit byggeri skal lykkes på den allerbedste måde. Vi kan hjælpe dig med at gøre dine byggedrømme til virkelighed i form af seriøs sparring og rådgivning gennem hele byggeprocessen. Vores fornemmeste mål er, at du får succes og kommer sikkert i mål med dit byggeri.​

Det er billigere end du tror at få en bygherrerådgiver, der har 100% fokus på dit byggeri

Overvejer du en større renovering eller ombygning af jeres bolig? Så vil det ofte ud fra et økonomisk synspunkt være en god ide at tage os med på råd.

​I langt de fleste tilfælde vil det kunne betale sig at få rådgivning i forbindelse med jeres tanker om boligen.

Book en gratis snak med en bygherrerådgiver

Har du besluttet dig for, at det er nu, I skal i gang med jeres byggeprojekt. Det er altid en god idé at have en rådgiver med undervejs i alle byggeriets faser og ikke kun i idéfasen, eller når der skal tegnes skitser. Omkostningerne, problemerne og de ærgrelser, du kan blive udsat for, kan være uoverstigeligt store.

​Kontakt Nicola Raos allerede i dag og få en god indledende snak om jeres muligheder og ideer. Nicola er uddannet bygningskonstruktør og tømrer og har stor faglig erfaring med byggerådgivning, byggeledelse og byggerier til både private og erhverv i Sønderjylland, Trekantområdet og på Fyn.

​Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste jer, at få jeres byggedrøm ført sikkert og trygt ud i livet.​

Honoraret til en professionel bygherrerådgiver vil hurtigt være tjent ind i forhold til de problemer eller fejldisponeringer, man risikerer at løbe ind i undervejs i byggeprocessen.

For selvom det lyder som en dyr løsning at skulle hyre en bygherrerådgiver, bliver vores kunder ofte overraskede over den pris, de skal betale for, at vi er med lige fra den spæde idé til aflevering af færdigt byggeri.

​En uvildig sparringspartner giver dig tryghed og et bedre slutresultat

De fleste boligejere har masser af gode ideer til deres boliger og har derfor mange ønsker til bl.a. forbedringer og udvidelser. Men ofte mangler du som bygherre en viden om byggeprocesser, byggebudgetter, byggematerialer ikke mindst de arkitektoniske forhold som lysindfald, rumlighed, mm.

​Vi hjælper med tilrettelæggelse og planlægning i alle byggeriets faser. Så undgår du at miste overblikket, og dit byggeri kommer til at leve op til dine forventninger til glæde for dig og din familie. Det skaber tryghed for dig som bygherre at have en sparringspartner, der har styr på tingene, og som kan hjælpe dig med at opnå et flot og byggefagligt tilfredsstillende slutresultat.​

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

Kontakt Nicola Raos

Telefon: (+45) 28 83 50 74
E-mail: rn@znamas.dk

(+45) 31 79 77 85
zc@znamas.dk